1. Post #1
    InfernalCookie's Avatar
    December 2010
    700 Posts
    So basically the ConVars are saving on the client side because everytime I open the menu it keeps the same values you left it as...

    --Clientside
    	CreateClientConVar( "ev_settings_undercover_name", "nil", true, false )
    	CreateClientConVar( "ev_settings_undercover_enabled", "0", true, true )
    	CreateClientConVar( "ev_settings_undercover_lastjoin", "0", true, true )
    
    --Serverside
    local undercovername = ply:GetInfo( "ev_settings_undercover_name" )
    	local undercover = ply:GetInfoNum( "ev_settings_undercover_enabled" )
    	local undercoverlastjoin = ply:GetInfoNum( "ev_settings_undercover_lastjoin" )
    		
    	evolve:Notify( ply, evolve.colors.white, "name " .. undercovername .. " enabled " .. undercover .. " lastjoin " .. undercoverlastjoin )
    

    This keeps printing "name enabled 0 lastjoin 0" even when I change the value of enabled and lastjoin.

    No errors.

  2. Post #2
    "The superior man understands what is right; the inferior man understands what will sell"
    Chessnut's Avatar
    August 2011
    3,555 Posts
    The last two arguments for CreateClientConVar need to be true.

  3. Post #3
    Dragon Dildoes
    Dennab
    April 2009
    4,432 Posts
    Are you sure the server can query these?

  4. Post #4
    InfernalCookie's Avatar
    December 2010
    700 Posts
    Chessnut: Enabled and LastJoin have those arguments set to true but still aren't giving the correct values.

    Wizard of Ass: Not sure what you mean, but if you are asking if it is use-able on the server instance... according to GLua Search ( currently down ), it is a shared function.

  5. Post #5
    InfernalCookie's Avatar
    December 2010
    700 Posts
    Still lost here :/

  6. Post #6
    Derek_SM's Avatar
    January 2011
    330 Posts
    I've had problems with this too. For me it only seems to work whenever I change the ConVar ingame.

  7. Post #7
    InfernalCookie's Avatar
    December 2010
    700 Posts
    I can personally change the ConVar ingame yet it still doesn't change when I print it again.

  8. Post #8
    InfernalCookie's Avatar
    December 2010
    700 Posts
    Any idea? I used this before and it worked fine... :/ Anything that may have set it off to not work?

  9. Post #9
    InfernalCookie's Avatar
    December 2010
    700 Posts
    I gotta bump this :/