1. Post #1

    May 2011
    74 Posts
    GMOD APPLICATION ERROR ON JOIN TO THE SERVERS

    I Tried:
    Delete local content and reinstall it.
    Verify game cache
    Reinstall half-life2
    Remove Addons

    *Single player is working...
    *Last time i played it worked fine.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    FIXED----------------------------------------------------------------------------------------------

    Who has same problem put in console: vgui_allowhtml 0

    (User was banned for this post ("wrong section" - postal))

    (User was banned for this post ("wrong section yet again." - postal))
    Reply With Quote Edit / Delete Windows XP Lithuania Show Events Dumb Dumb x 4 (list)

  2. Post #2
    Gold Member
    Leestons's Avatar
    October 2010
    3,068 Posts
    Did you try pressing the caps key? That sometimes fixes the problem. Or heck, even posting in the right place? or even...reading the multiple threads describing the problem AND a fix?
    Reply With Quote Edit / Delete Linux United Kingdom Show Events

  3. Post #3
    Put vgui_allowhtml 0 in your console before you join a server.
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United Kingdom Show Events Agree Agree x 1 (list)

  4. Post #4

    May 2011
    74 Posts
    FIX FOR EVERYONE WHO GETS APPLICATION ERROR ON JOIN:
    Put this to console: vgui_allowhtml 0
    Reply With Quote Edit / Delete Windows XP Lithuania Show Events Dumb Dumb x 4 (list)

  5. Post #5
    Gold Member

    August 2010
    224 Posts
    FIX FOR EVERYONE WHO GETS APPLICATION ERROR ON JOIN:
    Put this to console: vgui_allowhtml 0
    Already a well known fix for the recent HTML crashing issue.

    Next time, post here http://www.facepunch.com/forumdisplay.php?f=16
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 Canada Show Events