1. Post #1
    ToNz's Avatar
    July 2008
    669 Posts
    As the title suggest the weld tool isn't working for me after the update, i wonder if anyone else is experiencing this
    Weld - Easy seems to work fine so does smart welding, i tried re-installing, still no luck.

    sorry if its in the wrong forum, I'm new to FP

  2. Post #2
    lefundoof's Avatar
    January 2008
    613 Posts
    Can you explain like how it isn't working such as lua errors or something?

  3. Post #3
    ToNz's Avatar
    July 2008
    669 Posts
    lefundoof posted:
    Can you explain like how it isn't working such as lua errors or something?
    it doesn't show any lua or console errors it just won't weld, i clicked 2 props they won't weld

  4. Post #4
    curtisford16's Avatar
    July 2008
    64 Posts
    ToNz posted:
    it doesn't show any lua or console errors it just won't weld, i clicked 2 props they won't weld
    Try reinstalling it?
    i don't think an update can do that? maybe just a coincidence

  5. Post #5
    TheOnslaught's Avatar
    July 2008
    70 Posts
    It did that to me just restart gmod and go on a server then go back into single and it should be fine.

  6. Post #6
    ToNz's Avatar
    July 2008
    669 Posts
    thanks yea its working now

    thanks for the help
    Reply With Quote Edit / Delete Reply United Kingdom Show Events Optimistic Optimistic x 1 (list)

  7. Post #7
    Weld tool still works for me but I can't weld stuff to ragdolls, why garry? WHY??

  8. Post #8
    You bumped a year old thread just for this? Go report it on the bugreport, not bumping age old threads.