1. Post #1
    apierce1289's Avatar
    February 2009
    281 Posts
    Ok so i have windows 7 64-bit and i got the game off of steam when it was $5. I try to start a new game and it gives me a black screen then tries to load but goes no where. I tried to patch it to the latest patch but the patch says its up to date. Any help is appreciated :D

  2. Post #2
    Gold Member
    Kialtia's Avatar
    April 2009
    2,189 Posts
    If you bought it with steam patches are applied automatically.

    Also did you update your drivers of your GPU?

  3. Post #3
    Gold Member
    taipan's Avatar
    September 2005
    5,543 Posts
    Ok so i have windows 7 64-bit and i got the game off of steam when it was $5. I try to start a new game and it gives me a black screen then tries to load but goes no where. I tried to patch it to the latest patch but the patch says its up to date. Any help is appreciated :D
    Giving us your spec's and telling us what you alreaddy did is part of common sense on this forum.

  4. Post #4
    Penis Architect
    paul simon's Avatar
    November 2008
    9,779 Posts
    We need your specs.

    I havent run the game since i upgraded to Win7 64bit, i'll try it now.

    Edited:

    Works fine here.

    GTX 280
    i7 920
    6 GB RAM

  5. Post #5
    Split3ndz's Avatar
    August 2009
    1,079 Posts
    Works fine for me.

  6. Post #6
    apierce1289's Avatar
    February 2009
    281 Posts
    My specs are:

    Windows 7 Ultimate (64-bit)

    Evga 730i mobo pci-e 2.0
    Pentium D 3.4ghz (dual core)
    Ecs 1gb 9800gt pci-e 2.0
    6gb ram
    500gb WD Caviar Black Hard Drive