1. Post #161
    Zombiedance's Avatar
    June 2009
    243 Posts
    Do you have full access to that server?, maybe its your host messing around with the php settings.
    Yah i have full access.

  2. Post #162
    The Toni's Avatar
    May 2011
    10 Posts
    For some reason, even as ran from the root directory on my dedicated server with a apache2 server (/var/www/html/wolfdj/admin/.htpasswd), it still doesn't work. Any ideas?

  3. Post #163
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    -snip dumb-

  4. Post #164
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    Notice: Undefined index: RGAD in /www/vhosts/mysite.com/music/admin/lib/getid3/getid3.lib.php on line 1248

    Am I missing something?

  5. Post #165
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    What were you trying to do? Sounds like getid3 threw a shitfit.

  6. Post #166
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    What were you trying to do? Sounds like getid3 threw a shitfit.
    Oh sorry, I was just looking at songs awaiting confirmation :<

    I added around 500 songs without an issue, but it would be damn nice if the error page for "title, artist, name" or whatever told you which one wasn't unique. I added you on Steam so we could get this resolved quickly, if that's alright.

  7. Post #167
    guys i have unique darkrp, k?
    chuck14's Avatar
    May 2008
    1,358 Posts
    Is there anything I need to do regarding a fastdl? A friend is saying something about wolfdj needing to match up with somethung.

  8. Post #168
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    Is there anything I need to do regarding a fastdl? A friend is saying something about wolfdj needing to match up with somethung.
    A lua cache
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Windows 7 United States Show Events Agree Agree x 1 (list)

  9. Post #169

    June 2011
    25 Posts
    edit: its now working i needed to upload all things to the fastdl server^^
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Windows 7 Germany Show Events Informative Informative x 1 (list)

  10. Post #170
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    Can't Pass the part (video 3:24)

    I typed with correct Id, and password, But it appears "Wrong password (i think)" So i can't pass the part..

    I really need some help!

  11. Post #171
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    Have you set the custom username and password? If so, then you did it wrong, or aren't using the username password combo you set.

    If you are using the default password, the username is "admin" and the password is "wolfdj", both without quotes.

  12. Post #172
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    Have you set the custom username and password? If so, then you did it wrong, or aren't using the username password combo you set.

    If you are using the default password, the username is "admin" and the password is "wolfdj", both without quotes.
    Yes , Clearly I tried But always same..

    There is no other way to connect with different ways ?( ex : Not require Login )

    And my wolfdj folder is -snip-

    Please type ID : admin Password : wolfdj

    If you write with corret , You will see what i saw that. (Not able to login..)

  13. Post #173
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    If you delete the following lines from the .htaccess file in the admin directory, it won't require a password. This is not advisable though, since anyone who wants to can delete all your songs.

    Code:
    <FilesMatch ".php">
    AuthType Basic
    AuthName "WolfDJ Admin Area"
    AuthUserFile /path/to/your/htpasswd/file/.htpasswd
    Require valid-user
    </FilesMatch>
    If you could post the contents of your .htaccess file, and the .htpasswd file, I'm sure we can help you get it working.

  14. Post #174
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    If you delete the following lines from the .htaccess file in the admin directory, it won't require a password. This is not advisable though, since anyone who wants to can delete all your songs.

    Code:
    <FilesMatch ".php">
    AuthType Basic
    AuthName "WolfDJ Admin Area"
    AuthUserFile /path/to/your/htpasswd/file/.htpasswd
    Require valid-user
    </FilesMatch>
    If you could post the contents of your .htaccess file, and the .htpasswd file, I'm sure we can help you get it working.
    THanks!

    http://www.2shared.com/file/-UlRcpwW/htaccess.html
    http://www.2shared.com/file/SQjMH-eO/htpasswd.html
    

    Here is my file.

    Edited:

    And i deleted the <FilesMatch ".php">
    AuthType Basic
    AuthName "WolfDJ Admin Area"
    AuthUserFile /path/to/your/htpasswd/file/.htpasswd
    Require valid-user
    </FilesMatch>

    But appears like this.

    Fatal error: Class 'SQLiteDatabase' not found in /home/predators43/www/hl2/wolfdj/admin/lib/DB.php on line 9

  15. Post #175
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    I'm pretty sure the "admin/lib" folder has to be chmod'd to 777

    Edited:

    Also this addon is a bitch to get working with NGINX due to the htpasswd shit, would it be possible to handle user logins in PHP instead? :saddowns:

  16. Post #176
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    THanks!

    But appears like this.

    Fatal error: Class 'SQLiteDatabase' not found in /home/predators43/www/hl2/wolfdj/admin/lib/DB.php on line 9
    You don't have SQLite installed, which is a requirement for this addon.

    Edited:

    I'm pretty sure the "admin/lib" folder has to be chmod'd to 777

    Edited:

    Also this addon is a bitch to get working with NGINX due to the htpasswd shit, would it be possible to handle user logins in PHP instead? :saddowns:
    Of course it's possible, but I'm not going to bother to do it. If you'd like to implement it, feel free. HTTP auto is an easier, more secure method of authentication, which is why I went with it for this project.

  17. Post #177
    metrotyranno's Avatar
    April 2010
    253 Posts
    i contacted my webhost live support because i had the wrong path, now they tell me the htacces file has wrong format (httpd.conf on linux server)

    he is creating right format for me

  18. Post #178
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    You don't have SQLite installed, which is a requirement for this addon.

    Edited:



    Of course it's possible, but I'm not going to bother to do it. If you'd like to implement it, feel free. HTTP auto is an easier, more secure method of authentication, which is why I went with it for this project.
    Oh thanks! i need to find other wephosting site. Thanks for reply

  19. Post #179
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    i contacted my webhost live support because i had the wrong path, now they tell me the htacces file has wrong format (httpd.conf on linux server)

    he is creating right format for me
    what?
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Windows 7 United States Show Events Agree Agree x 1 (list)

  20. Post #180
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    -snip-

  21. Post #181
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    Common Issues
    Internal Server Error
    You messed up the htaccess file. The most common problem is an invalid path to the htpasswd file. It must be an absolute path from the root. Jailed users may have trouble with this, but it is usually /home/your-username/path/to/wolfdj/admin/.htpasswd

  22. Post #182
    May god have mercy upon my ennemies.Because I wont
    Ragarnoy's Avatar
    March 2007
    261 Posts
    Well, i have an internal error but my path can't be wrong...

    /root/www/wolfdj/admin

  23. Post #183
    metrotyranno's Avatar
    April 2010
    253 Posts
    Well, i have an internal error but my path can't be wrong...

    /root/www/wolfdj/admin
    Ok try this one

    AuthType Basic
    AuthName "WolfDJ Admin Area"
    AuthUserFile /.htpasswd
    Require valid-user
    

    and do this, the htpasswd goes to your wwroot and the .htacces stays in admin.

    Edited:

    Now my problem :3

    when i auth'd i get a error that there is something wrong with auth file

    http://www.avatargamingcommunity.com...dmin/index.php

    login is the default

  24. Post #184
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    If you're sure your path is accurate, then it's probably something else wrong with the htaccess file. Try deleting things from it until it doesn't 500 anymore. Some hosts are very strict in what they will allow in the htaccess, and they will just 500. Some hosts even don't even allow htaccess files at all!

    You can check your error logs if you have access to them, and that will tell you exactly what the problem is. Some server hosts will just throw a 500 error on an innocent PHP error as well.

  25. Post #185
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    Its works thanks!

  26. Post #186
    May god have mercy upon my ennemies.Because I wont
    Ragarnoy's Avatar
    March 2007
    261 Posts
    If you're sure your path is accurate, then it's probably something else wrong with the htaccess file. Try deleting things from it until it doesn't 500 anymore. Some hosts are very strict in what they will allow in the htaccess, and they will just 500. Some hosts even don't even allow htaccess files at all!

    You can check your error logs if you have access to them, and that will tell you exactly what the problem is. Some server hosts will just throw a 500 error on an innocent PHP error as well.
    What do you mean ? Deleting what ? WolfDJ ? And no i don't have access to the error logs.

  27. Post #187
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    500 internal error can be caused by some hosts not allowing files/folders being chmod'd to 777

  28. Post #188
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    Make a copy of the .htaccess and then delete the file. If it works now, then your host doesn't allow htaccess files, or something in my htaccess file, and you'll have to find other methods of authentication.

    I might write up a PHP version at some point, but I've been really busy, and it's not really a priority right now.

  29. Post #189

    July 2011
    4 Posts
    Song appears to upload then when its done it shows that the upload failed. In the Java Console it shows the following error:
    http://pastebin.com/4ddYiBBV

    Specific Error: failed for uploadThread_0

    I have tried this: http://jumploader.com/forum/viewtopic.php?t=2431

    Probably did it wrong but: archive="lib/jumploader_z.jar,lib/sanselan_z.jar,lib/mediautil_z.jar"

    Sanselan_z.jar and mediautil_z.jar was downloaded and put in the lib folder also, it didn't help.

    I have also applied the Windows fix that was previously mentioned.

  30. Post #190
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    Error:Can't move uploaded file
    Sounds like a permission problem. Be sure the webserver can write to the directory.

  31. Post #191

    July 2011
    4 Posts
    Sounds like a permission problem. Be sure the webserver can write to the directory.


    The IIS user has write permission to that directory. It made the sqlite db so it does indeed have write.

  32. Post #192
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    Be sure your web host allows files/folders to be 666/777

  33. Post #193

    July 2011
    4 Posts
    Be sure your web host allows files/folders to be 666/777
    I'm on windows server but it write permission it created the sqlite database and had no problems. I am using IIS, its not a permission problem :/ It does appear to be a permission problem but I checked and it isn't ;P

  34. Post #194
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    I'm afraid I'm not experienced enough with IIS to help much.

  35. Post #195

    July 2011
    4 Posts
    I'm afraid I'm not experienced enough with IIS to help much.
    Darn, alright i'll try and figure it out.

  36. Post #196
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    It works very well, but have a problem with installing Flash player.

    It seems to be not installed If someone type "wolfdj-debug" and press the download button.

    This way, it was not installed ,

  37. Post #197
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    You can't install it from the HTML panels, you have to install it from Chrome/Firefox or select "Other Browsers" on the download page (out of game)
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Windows 7 United States Show Events Lua Helper Lua Helper x 1 (list)

  38. Post #198
    cyw960517's Avatar
    May 2011
    281 Posts
    You can't install it from the HTML panels, you have to install it from Chrome/Firefox or select "Other Browsers" on the download page (out of game)
    Yep, I see . i confused because In the video, It seems to be installed while playing game.

    anyway thanks.

  39. Post #199
    Terminal Shell Founder
    mr.wolf's Avatar
    July 2010
    820 Posts
    Yeah, I already had flash installed for firefox, so it worked for me already.

    I'm not actually sure if installing it for chrome works, or just firefox. Chrom SHOULD work, because it's webkit based, but then FF is gecko and it works.... Idk

    I know that firefox works though.

    Edited:

    The wolfdj-debug command was just to see if you had flash or not.
    If you had flash and still couldn't hear, then there is a bigger problem. Otherwise go get flash and restart gmod.
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Windows 7 United States Show Events Lua Helper Lua Helper x 1 (list)

  40. Post #200
    Gold Banana
    Banana Lord.'s Avatar
    May 2010
    6,590 Posts
    One thing that I've found to be a pain is that even though everything is protected by htaccess, the media files are not supposed to be. With NGINX and Lighttpd I can password protect a directory, but then the music becomes password-protected too. My solution was moving everything to /music instead of /admin/music, but now the uploader won't work. And yes, I updated everything so it moves to ../music instead of ./music

    Edited:

    I'd also like to mention that you picked a really bad uploader. Instead of telling the error or why it fails to upload half-way through the upload, it just has a little yellow exclamation point and absolutely no error messages. It's literally impossible to debug the issue..