1. Post #1
    Gold Member
    jason278's Avatar
    February 2009
    12,438 Posts
    Hey, I need some help with my Steam. Whenever I try to connect, it says " Connecting to Steam account". Then a box pops up saying we encountered a error, then two buttons that say "don't send and Send error". Any help on what to do? Oh and I tried to Ctrl-Alt-Del to end the process but it didn't show up on the list

  2. Post #2
    Gold Member
    Lone Wolf807's Avatar
    July 2007
    3,245 Posts
    Reinstall and this should probably be in fast threads.

  3. Post #3
    Gold Member
    jason278's Avatar
    February 2009
    12,438 Posts
    Thanks, I figured to put it here because it had to with games

  4. Post #4
    Gold Member
    jason278's Avatar
    February 2009
    12,438 Posts
    Sorry for the bump and late reply but I reinstalled it and it still won't work. It takes me to the log in page and then the error comes up

  5. Post #5
    Gold Member
    jason278's Avatar
    February 2009
    12,438 Posts
    bumping again for help. Seriously, this has gone to far. I deleted the .blob files, deleted mt Steam folder, reset, disabled firewalls etc, and deleted them. Still, having issues

  6. Post #6

    March 2009
    3 Posts
    Have you tried reinstalling Steam?

  7. Post #7
    steekdan's Avatar
    June 2007
    874 Posts
    Have you tried reinstalling Steam?
    :ughh:
    Have you tried doing a virus scan? One time it didn't log in because there was a quite nasty virus on my omputer.

  8. Post #8
    Gold Member
    Marler's Avatar
    September 2007
    3,982 Posts
    Have you tried doing a system restore to when it was working?

  9. Post #9
    Gold Member
    Evilan's Avatar
    February 2009
    3,831 Posts
    Have you tried doing a system restore to when it was working?
    This. Do a system restore to a point when you were able to use Steam. There should only be minor side effects and any files in your documents should not be removed.